Min kuk är dum i huvudet

Vi träffas från nätet och han säger att han har en fantasi om att åka hem till en främling och hon suger av honom i hallen och jag tanker att jag ska göra det men sen blir jag så sinnessjukt nervös att jag inte vågar. Jag har på mig en spetsbody men fegar och kör en lång kofta over. Dock barbent det syns att jag inte är fullt påklädd.

Vi pratar I soffan I två timmar och jag tanker att jag vill kyssa honom men hela situationen är lite skum… så jag gör det inte. Till slut sager han att jag kan fortsätta prata men att han tanker ta på mig nu och smeker mig på benen. Sen har vi sex. Flera ganger. Han är som the ergizer bunny, just keeps going and going and going…

Vi träffas då och då. Blir tokig på att han ena sekunden skickar miljarder sms och sen helt plötsligt slutar svara I ett par dagar. Typiskt douche bag behaviour. Men jag bryr mig liksom inte. Ingenting känns. Det är kul när vi ses (sexet alltid bra) men det går inte djupare än så.

Hans favorituttryck när jag retas skickar urringade bilder är ”För helvete”. Jag gillar det. Någon gang sager jag att han borde jobba på sina komplimanger och nästa bild jag skickar får ett ”Fan.” så jag frågar om det ligger over eller under för helvete på skalan. Jag tror over. Har bara fått ett fan. Han sager att han ger mig mer komplimanger när vi ses och det är väl sant. Men de minns jag inte. I stundens hetta osv. Men en gang pratar han med en kompis I telefon så jag går ut I köket för att ge honom lite privacy men hör hur han sager att mina ben är helt fantastiska och han blir så distraherad att han inte kan prata. Det var fint. Jag ler ute i köket. Han sager att han är hos Maria men förklarar inget annat så jag antar hans vänner vet vem jag är? Jag har inte berättat för någon utom lite hintar på insta.

”För helvete vilka jävla ben hon har.”

Jag ser hur han försöker smygta bilder på mig. Är påklädd så jag låtsas inte se och later honom. Någon gang kanske jag ska fråga om jag får se om de blev fina. Han är lite svennebanan men ibland kan han vara sjukt rolig. När jag pratar om min dåliga lungkapacitet sager han att han bara har 12% mental kapacitet men han klarar sig bra ändå. Haha. En gang när vi har sex och jag är överst så får han till slut be mig sluta för han kom för fem minuter sen så frågar jag hur han fortf kan vara så hard och han svarar ”Jag vet inte, min kuk är dum i huvudet.” och meningen roar mig. Tänker det skulle vara en kul titel på en bok. Min kuk är dum i huvudet.

Han skickar en snygg bild på sin mage och jag kontrar med en profilbild på mig I sängen iklädd min nya svarta body (som är heltäckande ej spets) och han svarar med att peka finger. Han gör sånt ofta. Typ när jag sager att jag vill att han ska komma over och förklarar varför… Då svarar han med en fuck you-bild. Jag gillar det. När han är jobbig (dvs bortrest) så brukar jag skicka att jag hatar honom. Haha. Det har sin charm liksom.

När han varit bortrest och inte svarat på sms och driver mig till vansinne tanker jag att jag ska avsluta det men sen kommer han over och sexet är sådär jävla perfekt så man nästan blir lite kär… Och ja. Köttets svaghet osv.

Nu är han bortrest igen så jag ska på date med en stilig polis istället.

Önskar mitt kärleksliv/sexliv blir lite mer stabilt framöver. Vet dock inte hur man träffar flera samtidigt utan att råka outa det på insta. Har liksom inte såna spärrar som normal människor har. Privacy zero överallt. JAg skiter I. Ingenting spelar någon roll.

Min vän får övertala mig att inte lägga ut kokainbilder på mina bröst. Sen raderar han dom. Trist ju. Såg kul ut. HAhahahaha. Orkar inte med mig själv men älskar det också.

Eeeeh…. vet inte rikigt vad jag ville komma med allt detta. Han kröp in I min skalle nu när han plötsligt skickade bilder på snapchat. Vilket innebär att han är inne och spanar på min insta (men gillar aldrig några bilder. Tönt). Tycker det är lite charmigt att han typ spelar att han inte är så intresserad men ändå smyger runt och kollar upp mig. Heh.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s