But I’ve learned how to tell that little voice to go fuck itself.

Blev inte så kär I New York som jag trodde jag skulle bli. Kanske för att jag reste med folk som hellre ville gå upp och ner samma gata arton ganger och kolla I varenda sneakers-butik de kunde hitta istället för att gå vilse på smågator och handla I obskyra butiker eller prata mer med den där Bell boy-snubben som raggade på mig och säger I’m a DJ för att låta honom ta med en ut på äventyr på mörka hiphopklubbar man aldrig kunnat drömma om… I don’t know. Vill åka tillbaka. Se mer. Prata mer med främlingar. Sluta planera inrutat.

Nu har jag jet lag och sorterar som vanligt saker. En påse till Fia, en påse presenter till brorsan och hans familj, en påse julklappar (!) för jag köpte alldeles för mycket presenter, två påsar återvinning, en påse pantflaskor, en påse till Stadsmissionen, en påse fabric recycling, en påse att återlämna på H&M, en påse presenter till syrrans barn men jag var inte bjuden på hans ettårsfirande så får väl lämna det på hennes jobb, en påse choklad som tillhör Sam, en påse choklad att ta med till kontoret (drömde jag fick sparken och var mkt ledsen), en påse till M&M för OMG min bror ska få tvillingar (!!!!!1111ett) men det är för tidigt att ge presenter dock kan jag som vanligt inte hålla mig. Baglady deluxe. As always.

Jag shoppade jättemycket I NY. Får lite ångest. Snart kanske vi måste flytta. :( Lyckligtvis shoppade jag mestadels underkläder och de är ju små och lättpackade. Köpte ny backpacker-rygga som är 15L mindre än den förra. Försöker tvinga mig själv till att packa lättare på långresor. När det nu blir ny långresa med tanke på att jag är Fast anställd. Fast. Stuck. Måste lära mig att se trygghet och stabilitet som något positivt och inte bara oh shit I’M STUCK GET ME OUT OF HERE. Måste sluta vilja fly från mig själv.

Jag läser och svarar på mail. Fem kvar i inboxen och nio i spar-mappen. Goodie. Läser lite blöggar och inser att nästan halva min rss-läsare är bloggar som inte uppdaterat på över ett år. Raderar ett gäng. Blir sentimental av ett annat gäng och låter dem ligga kvar. For now. 23 bloggar i listan nu. Var tog alla vägen? Finns det fortfarande roliga/intressanta/välskrivna bloggar eller är allt bara outfits och hauls och yta och ingenting inuti? Läser artiklar och raderar ur favoriter också. 13 kvar. Jävla SD som förstör my lucky number. Tröstar mig med att det faktiskt var 12.9 och inte 13. 12.9 har jag ingen som helst relation till. Ta inte mitt tretton.

Hehe, fick nu mail från outlook med tips om hur man håller rent i inboxen. Tack men jag har fem mail, behöver inte era tips om hur man ”rensar hundratals mail åt gången”. Måste bara få min AU-bank att fatta att jag vill stänga mina konton och svara på ett par andra mail sen är det tomt. Jag ska bara. Sen.

Jag skriver inte så ofta längre. Har stundtals mått rätt uselt. Har inte orkat med mitt liv eller mig själv. Inte velat tänka på det. Inte haft något att säga. Blockerat ut ignorerat gjort massa ohälsosamma saker. Har fallit tillbaka i gropen där jag skäms över saker som andra gjort mot mig trots att det egentligen inte har någon reflection på mig som människa. Det som gjorts mot mig är orätt och orättvist och det är inte ett tecken på att jag är en riktigt dålig människa som inte förtjänar bättre. Måste banka in det innanför pannbenet. Samma sak med de fysiska sjukdomar som jag tycks attrahera. Det är inte mitt fel. Jag har inte förtjänat detta. Jag har inte förtjänat varken smärta eller sjukdomar. Shit happens. Det är inte karma. Jag är inte en usel människa. Depression lies.

Because that’s what you do when you are aware that each day could be your last… you dance.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s