We have never been just friends

Ja men alltså vad gör jag med livet? Blir asfull på fest på julafton pga lite mild ångest över att mitt första one night stand är där och är så jävla muppig och ska typ ragga på mig medan han leker med sin mobil som har som bakgrundsbild en göllig puss-bild på honom och hans flickvän. Men mest för att han är så satans muppig och liksom.. har jag slösat bort mig själv på HONOM? Really?? Usch. Han vägrar ge sig så jag häller i mig alcohol like there’s no tomorrow och sen LIGGER JAG MED EN KILLE JAG KÄNT I TYP ARTON ÅR. Really dampig? REALLY? Jag har typ aldrig ens tyckt han är snygg han är ju bara CG liksom men jaha på cp-fyllan var det tydligen en skitbra idé? Hahaha alltså orkar inte ens ha ångest. Och sexet var på morgonen dåligt så… sjukt ovärt. Kunde inte ens titta på honom för det kändes konstigt att det var CG. Inte usch, bara konstigt. Kan inte förklara. Mkt mystisk känsla. Vi hänger lite dagen efter och det är som vanligt/kompisar fast typ halvnakna.Var fortf full. Han säger i köket att jag låter väldigt mycket direkt från början (JA JAG ÄR LÄTTROAD OCH SEXUELLT FRUSTRERAD, way to make it awkward liksom så jag typ skrattar bort det frågar om det är dåligt och nää, säger han och typ byter samtalsämne. EH?? Men jag hade ju vaknat till tusen ggr och varit fyllekåt medan han sov så när han sen tar på mig så blev jag ju en raket typ fast sen antiklimax när han gillar Svenssonsex för jag tänder tydligen inte alls på det längre. Ingen av oss kommer och då säger han ngt om att vi är kvitt? Haha. Wtf? Sen när han drar somnar jag och när jag vaknar är jag bakfylla deluxe sådär jag ska aldrig dricka igen men eh… Det höll ju cirka två dagar.

Var antisocial på juldagen för då går alla vanlisar ut och jag pallar inte med alla svennebananer som inte kan uppföra sig på krogen och det i kombination med baksmällan från hell gjorde att jag var nöjd med att stanna hemma och kolla på film.

Sen är det 26 Dec. Grabbarna tjatar igång mig men dyker inte upp men jag lyckas övertala Ida att komma over så jag slipper ensamfesta och hon sminkar mig och jag blir glad över att göra tjejgrejer och Sasse hade somnat men jag är småfull och mitt smink är jättefint och sen kommer Jeff och han vill diskutera att mina bröst blivit större (??) och sen skjutsar hans kompis oss till Häcktet där min bror DJ:ar och vi får drinkbiljetter och brorsan har en av tröjorna jag gav honom i julklapp på sig och jag svamlar om hur kul det är att vara full och hur jag älskar känslan när man VET att man är full och allt bara är så sjukt kul. Typ så.

Mitt ex som bor i Frankrike är hemma i Sverige över julen och han snackar om att komma förbi men vi drog ju ut och vi smsar mkt typ var är du fram och tillbaka och jag vill egentligen dra dit han är samtidigt som  liksom… varför vill jag det? Jag har ingen hang-up på honom och tänker knappt på honom men det är den där jävla sexualdriften för jag och M har slutat ses och jag vill ligga damnit. Tydligen blir jag som en målsökande jävla robot av tanken på sex? Jag intalar mig själv att det kvittar egentligen men vill ha hans uppmärksamhet.

Ida får något ragg men hon är så naiv och säger till honom att han ska bli hennes nya bögkompis fastän han uppenbarligen limmat på henne i typ en timma och inte alls är homes. HAhaha. Sen ska vi åka någonstans där ”killarna inte ser ut som tomtar” så vi tar taxi till Stureplan och Jeff bangar och vakterna på spyan känner inte igen mig så vi drar till Hells och my gosh vad jag avskyr det där stället men oh well. Vi bestämmer oss för att dricka ALL THE THINGS och jag vill dricka bort grinigheten över att exet inte kommit dit vi är och egentligen bryr jag mig inte men tydligen är jag lika bekräftelseberoende som en Kardashian. Ida struntar i snyggot med grå tröja och fastnar med hans inte alls lika snygga kompis Emanuel. Jag blir självod och glad när exet börjar ringa (åtta ggr!) och går ner till toaletterna och han är full sager han sitter i en taxi på väg till Gärdet men eeeh jag bor inte där? Frågar vad han ska göra där och han försöker leka cool trots att jag hör hur full han är och säger ”Men du vet…” och det är så jävla tydligt att vi hela kvällen låtsats var polare men ja ja. Säger att han ska hämta mig bla bla bla säger hej då till Ida sveper min drink och går ut. Där han INTE är. Så ringer upp och han kommer gående utan jacka (!!) som ett litet fyllo och vi hoppar in i närmsta  taxi och han fryser vilket är kod för att han vill tafsa på mig men jag spelar dum och ger honom min jacka.

Gillar att ha övertaget. Vet att han är ett cp och inte kommer höra av sig sen så jag måste ju få vara baws ett tag. Vi ramlar in i köket och jag gör drinkar i ngt lame attempt till att låtsas som att vi är vänner och att vi ska hänga. Han vill inte dricka mer så jag dricker hans drink också. Som att mer alkohol var vad jag behövde klockan fyra på morgonen? Men ja, liquid courage and all that jazz. Han l’gger nog handen på mitt ben eller klagar over att jag sitter för långt bort eller något sånt och sen hånglar vi och idén i mitt huvud är att vi är så jävla heta tillsammans meneheeehhhh…. Näe. Det är helt enkelt inte hett. Han är för full och för fumlig och jag vet inte. Meh. Axelryckning liksom. Och vi har typ sex men han är inte helt hård även om han försöker övertala mig om motsatsen (LOLZ eh… Nej, den är inte hård) och till slut blir jag så frustrerad att jag tycker att han ska veta hur dåliga han/vi är. Haha. FylleDampig är fan inte vettig någonstans. Säger att det i mitt huvud är så jävla hett men på riktigt blir det fan aldrig bra. Han tar illa upp. Big surprise. Ehm. Jag vet inte. Det kändes logiskt at the time att säga så för jag menade ju inget illa för i mitt huvud ÄR det ju hett dvs tänker på honom som ngn jag skulle kunna ha skitbra sex med. Men nä. Det har vi inte. Men det var nice ändå. Lite fysisk närhet och hångel och det är hett när han motar bort fyllan lite och slickar mig och när han är stenhård och drog mig i håret blev jag lite till mig men all in all var det inte så hett tyvärr. Tyvärr tyvärr tyvärr. Hade behövt ngt hett. Kommer säkert ändå smsa honom på fyllan. Tionde gången gillt? Fan. Att höra av sig till honom är så jefla 2005.

OCH. Dessutom. Han har flickvän. Jag anade det men valde att inte dubbelkolla men nu har jag kollat och de är facebook official och liksom… jag visste väl det egentligen. Om jag är ärlig. Visste det sen förra gången han hamnade i min säng och jag på FB blev sur när jag såg hans krambilder med henne. De var inte official då men är det nu och senast bodde jag i Asphooden vilket gör detta till två år och fy fan dampig. Homewrecker. Dock inte för jag vet han kommer inte berätta för henne han kommer låtsas som ingenting och som att det är okej för han var full och han sov inte over (åkte hem halv sju på morgonen iofs) och yadi yada. Orkar inte med mig själv att jag är en sån som hånglar med ngn annans pojkvän trots att jag liksom inte ens gillar honom. Han är som någon sorts nostalgi, någon jag behöver vinna om och om igen för mitt egos vinning men … näe. Inga känslor, ingen hang-up. Knappt tänd på honom (finns det ngt mer avtändande än halvslak penis?). Oh well. Bygones.

Tackar mig själv för att jag raderat M från alla sociala outlets inklusive telefonnumret och snapchat och insta och kik och whatsapp för jag kan inte skriva till honom att andra killar tydligen tråkar ut mig. Japp, tydligen har jag inte längre några spärrar på vad man berättar för folk eller inte? M hade ändå blivit sur over snack om andra killer samt varit sitt vanliga cp och fått mig att känna mig ovärd så det är bra att jag inte kan kontakta honom. Och egentligen är det väl inte honom jag vill ha, jag vill ha honom som vi var i somras men vi har båda tröttnat på varann så det skulle inte bli så bra även om vi sågs nu. Damnit.

När jag och M började tjafsa skulle han typ förklara för mig vad jag gjort fel och försöka trycka på knappar som absolut inte var känsliga och upprepa att jag ”sabbat det” och allt jag svarade var ”Men jaja. Haha” Jag skrev det två eller tre ggr för jag kände liksom inget. Reaktionen han ville ha kunde jag inte ens låtsas ha. Men ja ja. Orkar inte.

Sen drog jag på silikonbrudsfest och drog hem ett skägg som jag inte ens minns namnet på. Hade hans nummer och vi smsade lite dagen efter men orkade inte låtsas som att det var något det inte var. Sparade honom som ”skägget” men raderade sen bade honom och smsen. Bygones.

Att det ska vara så svårt att ha ett hälsosamt sexliv? Men alltså… Skrattar mest åt mig själv att min karriär som slampa började efter 30. Har legat med fler senaste två månaderna än jag gjort typ senaste året. Borde stå i någon skamvrå. I någons säng. HAhaha. Alltså. Känns bra att jag är så obrydd. Det är inte destruktivt utan jag skrattar mest i hemlighet med mig själv. Åt mig själv. Tycker jag är tragikkomisk men på ett roligt sätt, inte deppigt. Går och säger ”Jag har legat med C” inuti huvudet som för att liksom övertala mig själv att det hände. What the F liksom? Ovh försöker komma ihåg heta grejer med exet men börjar skratta åt att jag sa till honom ca fem minuter efter sexet hur dåligt det var. Sex borde inte ens räknas om ingen kommer? Heh. Isf har jag ju varit nunna sen M. Eller ja, sista månaden med honom kan ju räknas lite halft eftersom det bara var han som kom då. Skitgubbe. Eller ja, han är ju 26 tror jag. Men oh well. Bygones.

Vad gör vi i den här djungeln?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s