You said true forever keep it real but you lied

Har helt självförvållat haft en av de sämre helgerna på länge. Låst in mig och deppat och varit grinig (så JÄVLA GRINIG) och sen gråtit lite och sen mått lite lite bättre och gjort storslagna planer för vad jag ska Å STAD KOMMA men gör absolut ingenting. Så jävla ovärt att ”leva” såhär. Faktiskt. Så tänker jag att imorgon. Då ska jag. Så kommer morgondagen och är lika jävla pissdålig så skit i allt och gör ingenting en dag till och deppa sen ihop för att jag aldrig gör någonting. Bra där. Skön logik. SMART.

Men provade kläder jag haft i min ägo i 8 respektive 16 år utan att använda och äntligen lagt dem i nästa donationskasse. Hur kan jag som rensar så mycket ha så jävla mycket skit kvar? Allt känns så… stagnerat. Usch. Så funderar på att ge bort min stereo. Och inte laga den där lilla radion jag fick av mormor&morfar när jag fyllde åtta och använde slaviskt (Jesse på 105 vad det nu var och NKOTB kasettband) fram tills jag blev 13 och fick stereon av pappa. Snacka om att jag inte byter ut saker förrän jag måste med tanke på att jag fortfarande har dessa två. Trots att jag i 110% av fallen använder mobilen + spotify + mobilhögtalaren. Raderar lite mail och deletar sms och bort bort bort med livet. Du går mig på nerverna livet!

Slänger to do-listor och måste gå upp och sminka mig lite trots att jag ska sova för att jag känner mig så otroligt jävla ful och orkar inte vakna till detta imorgon. Tack livet. Tack.

Måste rycka upp mig ta mig i kragen och alla ba ”cheer up” och ja… GOOD ADVISE. YOU SHOULD WRITE A BOOK. LIKE TOTALLY! Ungefär lika bra råd som när man första gången berättar att man har sömnproblem och folk ba ”släck lampan och blunda” SOM ATT MAN ALDRIG PROVAT DET???? Gah. Märks det att jag är lite labil eller? Är stolt över att jag inte mördat ngn denna helg. Eller mig själv. Sånt är humöret.

Har iaf jobbat lite idag (söndag) men inte så mkt som jag borde och så ska jag upp om fem timmar såatteh…. morgondagen kommer ju bli kul? För givetvis ska jag jobba då med. Klämdag schlämdag. Jobbar mer än ever för en sämre lön än ever. Kul med fast anställning. Jetekyl. Bara skrattar varje dag och älskar livet.

Nä usch. Vet att jag inte ska vara otacksam bla bla vissa har inte ens job bla bla det har bara blivit lite för mycket senaste tiden (ca 20 övertidstimmar per vecka som jag får exakt NOLL kr ersättning för) så jag känner mig lite bitter.

Och så ska vi till Schweiz m jobbet men jag känner mig opepp så jag har ikväll avbokat. Alltså. Brorsans tvillingar föds mitt i och jag har lovat att barnvakta lilla räkan medan de är på sjukhuset så det kändes faktiskt viktigare. Skulle säkert varit bra att åka och NETTWÖRKA etc men jag orkar verkligen inte bry mig. Ska hänga med räkis och ha det mys med katterna och bli faster till frickin TVILLINGAR. Eep. Kommer bli grymt. Fuck smarta beslut. Tror det kommer bli sura miner från HR när jag avbokade så sent men oh well. Pallar verkligen inte. Plus att jag skulle få dela rum med min CHEF och en på HR. Båda är 20+ år äldre än jag. Varför fick jag inte bo med typ vår office manager som är i min ålder??? Då hade det kanske känts lite roligare. Men oh well. Har mailat HR och min chef och förklarat att det inte går. Punkt slut.

Borde som sagt sova nu. Eller ja, borde sovit för flera timmar sen.

Over and out.

Annonser

2 thoughts on “You said true forever keep it real but you lied

  1. TalkBack skriver:

    Man blir lika trött varje gång när nån kommer med såna uppenbara förslag när man beklagar sig över nåt. Ibland undrar man hur folk tror att man försöker uppnå saker, egentligen (som det där med att sova, t ex)?

    • damp skriver:

      Ja, jag förstår ju att de egentligen menar väl och försöker vara hjälpsamma… men det är en sån jävla DUMFÖRKLARING att komma med såna tips! Grr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s