Hoppsan

Hasw glömt att jag laddat hem appen…och nu är allt kaos i livet. Som vanligt.  :(

Pappa har fått en pace maker och han är liksom… Spröd. Ni kan ju inte veta att min pappa alltid varit Hulken, body builder, träningsfreak. Det är jobbigt. 

Hans hyresgäst strular m hyran (fick formulera argt mail) och hans inneboende ska flytta ut…

Han vägrar städare men kan inte själv. Så that leaves me. I ett hus jag typ inte ens känner mig välkommen i pga psychot på våning två aka mina halvsyskons mamma. 

Allt är så trasigt. 

Jag bor återigen tillfälligt. Är duktig och sparar 5k i månaden men kommer typ aldrig ha råd att köpa något i ett område jag skulle trivas i. Gah.

Jobbet är kaos. Så mkt hela tiden. Har visserligen fått ny snofsig (chefs)titel men det är drama och kaos där med. Lönen är inte alls lika bra som när jag var konsult och jag jobbar mer än någonsin. Har sagt ifrån (igen) och nu ska vi anställa en till. Yay. Sätter mitt hopp till det. Måste få tid att andas. Gå hem innan kl åtta på kvällen skulle vara kul liksom…

Lyckades äntligen stänga mitt konto på Irland! Jippie för det. Känner mig mindre utspridd. Måste göra om vita arkivet. 

Hann läsa en handfull böcker på semestern och jippie för det med. Trodde glatt att alla böcker nu fick plats i bokhyllan men hittade givetvis en kasse till. Haha. Oh well, det går framåt iaf! Pepp på det.

I juni jag hemlös igen. 
Brorsans tjej har lämnat honom. Med alla barnen. Där är det ännu värre saker som pågår och jag har inte riktigt lyckats hantera och smälta det än. Klarar inte att skriva om det än men det är allvarligt. På riktigt. Det är för mycket.

Jag mår väldigt dåligt. Mardrömmar igen. Varenda natt. Sover dåligt. Känner mig som ett litet vrak. Men jag har liksom inte tid att falla sönder för jag måste sopa ihop alla andra. På väg till brorsan nu med en kasse städprodukter och vi ska röja järnet inför fotografering av huset imorn. Han drar till jobbet om sex timmar. Tror inte vi hinner. Eller så får jag stanna kvar och göra resten själv. Kan inte påstå att det ska bli kul men det måste ju göras. Blä. 
Min egen lägenhet ser ut som skit. Måste ringa städarna i veckan. Jag hinner inte. Det får vara värt en femhunka för att slippa stressa ihjäl mig. 

Tvättade iaf igår. Äntligen. Hann med ca 70% av handtvätten också. Och diskade. Tog ut massa jävla sopor. Städade undan allt som låg framme. Det var bra. 

Måste peppa mig själv. Det går inte speciellt bra. :C

Annonser

2 thoughts on “Hoppsan

  1. Honey skriver:

    Men du :/ Det låter ju inte alls bra det där. Som lite pepp måste jag ju iaf påminna dig om att du verkar vara helt grym på ditt jobb och att du är en asbra förebild vad gäller att inte samla på sig en massa skräp som man inte behöver. Bara för att nämna två saker liksom. Ja, och att jag fortfarande älskar ditt hår :)
    Håller tummarna för att allt annat trassel ordnar upp sig. Vet att vi egentligen inte känner varandra, men skulle du ändå någon gång vilja prata eller bara få ur dig saker till någon som är helt utomstående så finns jag både på mail och FB. Kanske inte kan göra så mycket, men jag kan lyssna. Bara så att du vet. Kram!

    • damp skriver:

      Åh, du är så fin. Ledsen för världens segaste svar men jag har så svårt för att ta emot snällhet när jag är på botten. Nu har jag jobbat mig upp lite och vill mest saga tack. Tusen ganger tack. Blir typ lipfärdig av sånt här (på ett bra sätt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s