I’m feelin myself

Tacklar saker.

Ny konsult på jobbet. Hoppas på att snart kunna andas på jobbet. Har varit duktig denna vecka och gått hem fore kl 18 varje dag! Iofs var jag inne 07:30, but still. Det går framåt. Ett steg I taget.

Har insett att jag måste säga till mitt team exakt vad de ska göra varje dag. Det är helt puckoidiotiskt med tanke på att vi gör samma saker varje dag – men då slipper jag alla dumma frågor. Bra det. Håller onödiga möten och är så trött på min egen röst men mitt team och min chef verkar uppskatta det så whatever. I can do this. Har även fått snofsiga visitkort jag inte har någon att ge. Men kul ändå. Visitkort liksom. Det får man aldrig som consult. :)

Pappa mår mycket bättre men vägrar operation no 2 för att stänga av hjärtat helt och låta pacemaker göra allt jobb. Vi får se hur det går med det. Han är piggare och gladare och det gör mig glad. Idag ville jag bjuda honom på lunch och han väljer Skärholmens food court. Haha. Trevligt ändå.

Tog tre dagar att städa brorsans hus. Det var apjobbigt men gick bra. Nu har de sålt (!!) och måste ta itu med alla sina prylar. Måste typ åka dit och fota åt dem för brorsan glömmer constant och de har ingenstans att förvara allt plus att de kan behöva pengarna för sålda möbler.. Kanske i veckan?

Har fixat nytt recept på p-piller trots att mitt ställe som jag gått till sen jag slutade på ungdomsmottagningen stängt och det stressade mig men hittade nytt som faktiskt ligger bättre till och nya gyn var superpositiv och uppmuntrade mig till att bara käka på p-pillrena utan paus för fejkmens och att det inte alls är farligt eller onaturligt. Har redan gjort det I ett par år men ljugit för gyn så skönt att slippa säga varje år att man slarvat bort ett par kartor när man ska ha nytt recept. Haha.

Apoteket är cp och låter mig bara hämta ut 3 månader per gång men ORKA? Fucking ge mig allt. Har varit där tre ggr hittills. Imorn efter fyra får jag tre till. Sjukt jobbiga.

Har köpt soffa. Nu. I oktober. Flyttade in i slutet av Juni. Bara. Men gött att faktiskt utnyttja vardagsrummet nu utöver att hänga tvätt. (Skönt att man kastar hyrespengar i sjön hela tiden för massa space man inte behöver men oh well).

Pratade med banken. Som min ekonomi är nu får jag lån på 1,75 vilket typ ger en halv etta i Stockholm. Jag måste upp i minst 2,2 vilket gör att jag måste spara ihop 166k. Tills i Juni. Joråsatte. Detta går ju käpprätt åt helvete. Men jag fortsätter spara 5k i månaden så i Juni har jag väl 240k sparat om inget går snett. SÅ JÄVLA SEGT. Jag kommer liksom ingenvart! Alla andra ba ”jag fick en lägenhet av mina föräldrar” ”de tog lån åt mig” ”jag ärvde tre miljoner” ”jag ärvde tre lägenheter” ”jag bajsar guldklimpar” BLIR SÅ JÄVLA BITTER OCH MISSUNNSAM! Men eh. Mindfulness. Kharma. Lugn och fin lilla dampig.

Jag har böjat tröstshoppa. Så jävla idiotiskt. Men ja, det gör jag.

Jag är tjockare än någonsin. Mina blodvärden är fortfarande usla och jag är trött constant. Men fan. Måste sluta bli ledsen av spegeln. Ska försöka börja promenera från Fridhemsplan efter jobbet. Det är inte för långt = bra början och frisk luft kommer göra mig got.

Sen ska de tydligen renovera hissen och det blir ju härliga fem trappor x antal gånger om dagen. Vilket ass jag ska bygga! (ignorera hur jag kommer vilja lägga mig på typ våning tre och grina fem gånger om dagen.)

Jag har börjat tackla min negligerade privata mailbox. Pinsamt många mail jag inte orkat ta tag i. :( Men bra början idag! Borde även tömma mobilen på bilder och sms så jag kanske kan lösa problemet med att den inte fattar att den är en iphone 5S och inte min gamla 4S. Hrm. Oh well.

Mitt ex hörde av sig i September och ville ses 6 November. Först sa jag nej men han har vait ihärdig och till slut sa jag ja och blev ganska pepp. Men han är samma fucktard som förut och BLOCKADE mig på FB och svarar inte på sms typ tre dagar innan. ORKAR INTE MED FUCKBOIS. Eller att jag ens blev besviken? What the hell dampig. Har iaf tagit bort honom från min snapchat och raderat numret och ska väl blocka på FB om det ens går när han blockat mig. Asjobbigt att han hela tiden är en fuckboi som skapar nya insta och byter namn på fejjan så kan liksom inte blocka honom på insta av den enkla anledningen att jag inte kan hitta fanskapet. Han kan dra jävligt långt åt helvete. Jag med som ens bryr mig. Eller bryr och bryr. Är inte direct ledsen eller sårad – mer irriterad på mig själv över att jag ens blev besviken. Att jag ens trodde honom. Att jag ens spenderar en minut åt att tänka på det. GAH. Be gone.

Min brorsdotter har opererat huvudet nu och när analysen är klar får vi veta om hon har en kronisk sjukdom jag aldrig lär mig namnet på. :( Goddamnit. Tumhållningar a plenty tack.

Känner mig ganska organiserad hemma. Allt är faktiskt uppackat. Tog med extra städprodukter till brorsan och använde upp. Jobbar på att använda upp alla dubletter av toiletries jag har. Det går framåt det med. Har köpt en del nya hårbalsammasktjofräs och grejer men använder dem. Har även köpt en fin makeup organizer. 90% av sakerna i den är lipgloss. Måste använda upp ett par så allt får plats. Heh. Vissa  aspekter i mitt liv är långt från minimalistiska. ;)

Har börjat läsa böcker också. Ena lilla hyllan börjar se gles ut. Dock ”råkar” jag ju ha en liten kasse böcker i skåpet ovanför garderoben också. Men mallet är iaf att tömma lilla hyllan och göra mig av med den innan Juni. Perfectly doable. Har ju fått en drös böcker (deckare) sen jag flyttade in här men jag känner ändå att det har minskat! Nu när allt är uppackat känns inte böckerna som ett odefinierbart oöverstigligt berg nu är de tillbaka till att vara mina kompisar jag är pepp på att läsa.

Har tagit årets flu shot. Blev inte sjuk av att ta den! WIN!

Har lyckats laga min 4S som bara körde ”searching” varenda gång man slog på den. Tog typ 20 minuter och jag kände mig duktig och väldigt IT. Ska lägga om det abonemanger till ett kontantkort tror jag. Skönt att ha en back up och numret är ju bra. Eller ngt.

Måste gå på hälsokontroll. Synundersökning. Sjukhussynundersökning. Borde även testa mig för STDs vilket känns avlägset när man inte ens har ngt sexliv, Men borde ändå. Mnns inte om jag gjorde det förra året?

Alltså BLIR CP PÅ WORDPRESS PÅ DATORN. Varför laggar allt JAG ORKAR INTE???!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s