Schemin

Gör planer. Läskigt men som min vän LI sa ”Jag vill LEVA livet!” Och så är det ju. Så nu försöker jag smida realistiska planer.

 • Skaffa ett jobb. Såklart. Behöver pengar. Behöver ett syfte med vardagen. Så är det.
 • Skaffa ett extrajobb. Försöker hitta jobb jag kan göra online… Skulle vara spännande att hitta ngt vettigt.
 • Försöka lösa situationen med pengarna jag är skyldig syrri. Vet ej hur men försöka.
 • Läsa böcker. För hjärnans skull. För hjärtats skull. För att jag saknat det. Med adderad bonus att jag kan göra mig av med några till. Skapa utrymme hemma, Har redan läst och gett bort fem stycken och jag vet inte hur många som är rimligt att ta sig igenom på ett par månader men minst 12 för då är sovrumsfönstret tomt på böcker och det känns som ett bra första mål.
 • Träna. Min kropp mår ej bra. Måste bli bättre. En halvtimmes power walk om dagen till en början. För kroppen men med bonus att jag kanske blir lite snyggare. :P Trött på att kroppen är ledsen.
 • Sluta äta godis. Från och med nu är det endast lördagsgodis som gäller. Detta är både för hälsan och för att spara pengar. Min kropp har cravings efter grönsaker och frukt så det ska den få. (Orkar inte gå in på det men operationen jag gjorde i början av året HAR hjälpt, men inte 100% så försöker vara snäll mot lille kroppen så den ska bli gladare.)
 • Sluta dricka läsk/juice hela tiden. Återigen för hälsan med adderad bonus av ekonomin. Kranvatten ska bli min numero uno dryck från och med nu. Faktiskt. Jar är inte ett barn – varför vill jag bara dricka läsk och äta kakor jämt typ?
 • KÖPSTOPP. Måste få ihop kapital. Så nu är det inga inköp som gäller förutom vissa få undantag. Jag får givetvis handla mat men inte äta ute hela tiden utan laga mat HEMMA. Detta också för hälsan. Måste bli med mindful av vad min kropp behöver. Undantag: Jag får handla födelsedagspresenter till brorsdottern/systersonen som båda fyller år i Augusti. Jag får ersätta saker jag använder upp/går sönder. T ex har mina sneakers gåt hål och jag har ju bara ETT par sneakers så de måste jag ersätta. Idag köpte jag nya allergipiller då de faktiskt var helslut. Sånt är okej. Inget annat. Så om en typ av ansiktsmask tar slut får jag använda de andra jag har. Jag får inte handla nya när jag har andra av ngn annan sort. Det är för att spara ihop pengar men även för att utmana mig själv lite. Och för att jag är trött på alla jävla grejer. Har återigen så sjukt mycket smink och sånt så det ska användas upp tills det tar lite mindre plats. Kommer ta sjukt lång tid och just därför är det hälsosamt för mig att ha nolltolerans på shopping. Jag har allt jag behöver. And then some.
 • Fortsätta rensa hårddisken. Musik, foton, filmer. Allt. Målet är att ha MYCKET mindre och att ha bara en hårddisk och en kopia på datorn. Sälj den gamla hårddisken. Har varit duktig och backuppat alla viktiga document på två olika andra ställen online. Det får fan räcka. Och som det är nu är det för mycket music för att få plats på min lille laptop så rensa rensa rensa tills det får plats.
 • Fokusera på målet för att hålla motivationen uppe. :) Jag VILL ju!
 • Släng ut trevare ang hyresgäst. Kanske inte än. I September.
 • Försök vara lite mer hänsynslös när det gäller prylar som bara förvaras. Det går verkligen bra nu men bort med mer. Det finns alltid junk att göra sig av med (tyvärr).
 • Måla upp resten av färgen. Inuti städskåpet, inuti garderoben osv. Det ser så himla mycket fräschare ut vitt. Man ska må bra hemma. :) Måla köksväggen grå. Det är ett tvådagarsjobb. Inte omöjligt.
 • Kolla när pappa kan hämta sina saker. Bort med stegen och träoljan. Lite mer space hemma när de försvinner även om det låter futtigt.
 • Dubbelkolla källaren om något ska bort därifrån. Ingen aning om vad förra ägaren lämnat men säkert massa skit.

Inte omöjligt alls. Bara att sätta igång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s